Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT |
Søg
Samdrift Tønder - Sammen om sundhed

 

Samdrift Tønder - Sammen om sundhed

 

Tønder Kommune og Region Syddanmark udvikler sammen det nære sundhedsvæsen til gavn for sønderjyderne og borgere i Tønder Kommune – initiativet går under navnet Samdrift Tønder. Første skridt er, at Tønder Kommunes Korttidscenter Syd og en ny kommunal sygeplejeklinik fysisk flyttes ind på sygehusmatriklen på Carstensgade i Tønder, hvor der planlægges samdrift mellem hhv. Medicinsk Daghospital og den regionale skadeklinik. Hovedidéen er, at det fysiske fællesskab skal danne grobund for et tættere opgavefællesskab på de områder, hvor det giver mening at arbejde tættere sammen.

Samdrift Tønder skriver sig ind som et ambitørst tværsektorielt initiativ på sundhedsområdet, der i sidste ende skal medvirke til, at borgere og patienter oplever mere nære- og sammenhængende pleje- og behandlingsforløb. Både Tønder Kommune og Region Syddanmark er villige til at gå nye veje i udviklingen af nye modeller for samdrift. 

På hjemmesiden kan du blive klogere på Samdrift Tønder, blive opdateret om seneste nyt, eller se hvordan du kontakter os.

 

 

  

Region syddanmark logo             Logo Samdrift Tønder             Logo Tønder Kommune


Siden er sidst opdateret 7-11-2018Samdrift Tønder - Sammen om sundhed